Warning: Use of undefined constant rlan - assumed 'rlan' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/8/ranalan.com/httpd.www/index.php on line 50

Informasjon

RanaLAN er et arrangement for ungdom. Dette vil si at arrangørene av RanaLAN legger tilrette for LAN for ungdom, og alt overskudd går til vedlikehold og oppgradering av utstyr, eventuelt får klubben resten om vi ikke skulle ha bruk for noe videre utstyr.


Pakkeliste


Det du trenger
 1. Kvittering på betaling eller penger mot din reservering
 2. Gjerne ta med identifikasjon
 3. Vidunderet ditt av en datamaskin
 4. Operativsystem og nødvendige innstallasjonsfiler i tilfelle datakrasj
 5. Nettverkskort som støtter nettverkskabel
 6. Strømkabel, skjermkabel og EGEN strømforgrener (vi har kun tilrettelagt ett uttak per person)
 7. En mus, og for de som ikke klarer seg uten, en musematte.
 8. Hodetelefoner - den eneste form for lyd vi tollererer
 9. Toalettsaker - å vaske seg litt eller pusse tennene er ikke å takke nei til
 10. En liten håndduk - bedre å tørke seg med etter hånd- og enkel morgenvask
 11. Alternative skifteklær
 12. All medikamenter du kan trenge i løpet av LANet. Du bør alltid ha på deg evt. nødvendige medisinske dokumentasjoner
 13. Godt humør

Du trenger IKKE
 1. Kjøleskap
 2. Mikrobølgeovn
 3. Vannkoker
 4. Lydelementer


Før RanaLAN

Hvor blir RanaLAN arrangert?
Vi holder arrangementet i Mo samfunnshus som er lokaler i samme bygg som Rana Kinoteater.

Hvordan foregår bestilling av billetter og plass reservasjon?
Du kan registrere deg på nettsiden, men velger selv om du betaler over nettbank eller i døren. For at det skal bli en hurtig innsjekking anbefaler vi betaling over nettbank, men husk kvitteringen. Kontonummer er 4516 16 97242, og du SKAL betale minst 1 uke i forveien. Du velger din sitteplass, enten alene eller sammen med andre, etter at du er registrert.

Hva koster billetten til RanaLAN?
Som deltaker koster billetter kr. 300,- for hele helgen (kr. 400,- dersom du betaler i døren). For besøkende koster det kr. 200,-.

Hvor gammel må man være for å delta?
Vi har satt aldersgrensen for Ranalan ved ungdomsskolealder, dette fordi vi frykter at unge deltagere rett og slett ikke skal klare å ta vare på seg selv. Det er du som forelder som kjenner ditt barn best, og du må bestemme om ditt barn kan delta. Som arrangører har vi ikke mulighet til å passe på at folk sover nok, at de spiser regelmessig, og sørger for sin personlige hygiene. Derfor ber vi deg som forelder om å vurdere om din sønn/datter klarer det selv, eller om de skal være sammen med noen. Det er mulgihet for ungdommene å sitte sammen med venner og bekjente. De velger selv hvor de skal sitte når de velger sitteplass etter registreringen. Dersom det skulle være behov for å få kontakt med sønn/datter anbefales det at han/hun blir utstyrt med mobiltelefon slik at du har mulighet til å få kontakt ved behov. Vi er uansett alltid her hvis det skulle være noe. Ta kontakt med infodesk ved ankomst.På RanaLAN

Hvor mye plass får man?
Vi har egentlig ikke noe spesifikk størrelse på plassen du får tildelt, men enten det er vanlig bord eller pallebord er det alltid nok plass til deg og ditt utstyr så lenge du ikke overskrider antall maskiner per persom (1 stk).

Hvilke konkurranser vil bli arrangert på RanaLAN?
For en gangs skyld har vi nå fått opp en plan på når de forskjellige konkurranser vil være. Følg med og gjerne delta på de konkurranser vi stiller med.

Hvor rask internettlinje er det på RanaLAN?
Atter en gang kan vi kose oss med fiber til LANet.
Husk at internett kun er en gode, og ikke noe vi kan garantere da dette er sponset.

Kan jeg ta med meg kjøleskap, vaffelhjern, kaffetrakter eller andre hvitevarer?
Nei, dette vil mørklegge raden du sitter på, og alle blir sinte på deg.

Kan jeg ta med meg min egen stol eller sofa?
Vi ser helst at du ikke tar med deg en sofa, men din personlige kontorstol er du velkommen til å ta med deg. En skal tross alt ta vare på kroppen sin.

Hvordan er sikkerheten på RanaLAN?
Vi kan ikke garantere at det ikke vil være tyverier på RanaLAN, men vi vakter som gjør sitt beste for deltakerenes sikkerhet og velbehag. Det kan være en god idè å ta med seg små gjenstander når du forlater plassen din, eller passe på at noen av vennene dine ser etter tingene dine når du er borte.

Hva skjer dersom noe av utstyret mitt skulle bli stjålet/ødelagt på RanaLAN
RanaLAN er ikke ansvarlig for noen form for økonomiske tap, direkte eller indirekte knyttet til arrangementet. Vi har ikke hatt noen store problemer med tyveri eller herverk tidligere og vi forventer ingen forverring denne gangen heller. Vi anbefaler deg likevel på det sterkeste å ta vare på dine eiendeler, sånn i tilfelle.

Hvordan er det med mat?
Vi har gratis mat til alle som er på lanet (det er selvbetjening med brød mat). Serveringene skal forekomme 2 eller 3 ganger i døgnet. Vi anbefaler alle å drikke vann mellom alt sukkerinntaket.

Har dere steder for å sove?
Vi har tilrettelagt et eget rom kun for soving. Her skal det ikke forekomme noe annet. Lek og moro hører hjemme på datamaskinen.

Hvor kan vi gå på toalett?
Vi har 3 toalett like ved crewets sitteplasser, og rommet for soving, hvor av alle er 3 utstyrt med en vask hvis du føler for en liten rengjøring. Vi forventer at alle vasker seg på hendene etter en dotur. Vi har dessverre ingen dusjer, så det anbefales at man drar hjem for å vaske seg litt mer grundig hvertfall én gang i løpet av helgen. De som sitter rundt deg liker nok ikke å sitte sammen med deg dersom du lukter vondt.Crewet på RanaLAN

Hvor kan jeg søke for å komme med i crew?
Ta kontakt med oss når du er der. Vi er et voksende arrangement enn så lenge, og vi vil til tid og stunder være meget takknemlig for å gi mulighet til flere som vil prøve seg. Du vil uansett få beskjed om vi har det vi trenger, men kan alltid prøve igjen en annen gang.

Hvor gammel må man være for å være i crew?
Som ved andre arrangement er det kun aldersgrense ved vaktene (18 år). Alt ellers er fritt for alle, såfremst det er behov. Vi ser etter kompetanse foran alder.

Hvor mye arbeid er det å være crewmedlem?
Vi setter opp arbeid etterhvert som det skulle være noe og vi har de som har ansvar for det forskjellige. Dersom det skulle være behov for noen har vi mulighet til å sette fler i arbeid. Vi har generelt et godt miljø innad crewet, og det anses på som en god måte å samarbeide på. Dette akter vi å fortsette med.

Finner jeg dere på IRC?
Du kan finne noen av oss på kanalen #ranalan på EFNet, men vi har nok ikke mer informasjon å tilføye der som dere ikke finner allerede via ranalan.com.Til foreldrene

Kjære foreldre og foresatte
Å sende en datter eller en sønn på Ranalan kan føles litt skummelt. Det er et relativt stort dataparty med ganske mange mennesker. Det dukker gjerne opp noen spørsmål: - Er det trygt der? Får de tak i mat? Hvordan er det med soving? Kan de dusje, er det nok toaletter? Kan jeg få tak i han/henne ved en krise? Hva skjer hvis noe går galt ? Bare tanken på at de er der sammen med rundt 150 ungdommer kan virke litt skremmende. Derfor har vi skrevet denne siden så dere kan få litt informasjon om hvordan ting foregår. Vi som arrangerer Ranalan kan ikke gi noen garanti for en person under arrangementet, men vi forsikrer deg om at vi gjør vårt ytterste for at deltagerne skal ha et flott opphold, og at de kommer hjem både glade og i best mulig form. Vi har holdt på med dette arrangementet i 9 år nå, og har en stab som jobber hardt for at alt skal fungere og at deltagerne skal være fornøyde.

Med delvis kopirett © 2011 ranalan.com - E-post: kontakt@ranalan.com Warning: Use of undefined constant rlan - assumed 'rlan' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/8/ranalan.com/httpd.www/index.php on line 70 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /customers/1/8/8/ranalan.com/httpd.www/include/php/func.php:7 Stack trace: #0 /customers/1/8/8/ranalan.com/httpd.www/include/php/func.php(22): dbconn() #1 /customers/1/8/8/ranalan.com/httpd.www/index.php(70): get_rights(NULL, 'crew') #2 {main} thrown in /customers/1/8/8/ranalan.com/httpd.www/include/php/func.php on line 7